AANBOD

Paardenboxen en doelpubliek

Aruna beschikt over acht paardenboxen van 3 op 3 meter. Vijf van deze boxen bevinden zich binnen, drie boxen zijn in houten buitenstallen. Alle boxen zijn uitgerust met automatische drinkbakken.

Bij Aruna leven alle paarden samen met elkaar, in een kudde. Mijn doelpubliek is dan ook gericht op recreatiepaarden en paarden op rust. Uiteraard zorg ik voor de noodzakelijke begeleiding en omkadering, zodat ze niks te kort komen. Maar dit dus zo veel mogelijk in natuurlijke omstandigheden.


Weidegang en omgeving

Het domein bestaat uit 2,5 hectare weidegrond, over verschillende percelen. De weides zijn ingedeeld in een winterweide en verschillende stukken zomerweide. Er is tevens een graspiste voorzien, die volledig gescheiden is van de grasweides en rechtstreeks verbonden is met de stallen. Op die manier kan een ruiter ongestoord en zonder conflicten met andere paarden oefenen en rijden op de piste.  

In de onmiddellijke omgeving zijn talloze natuurwandelingen mogelijk. Munte is een idyllisch landelijk dorpje, gelegen in de nabijheid van bos en natuur. Jaarlijks vindt hier ook het topevenement de Sint-Hubertus paardenwijding plaats, met aansluitend een begeleide en bewegwijzerde herfstwandeling. 

All-in concept en verzorging

Bij Aruna wordt je een all-in concept aangeboden.

Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk. Prijs is op aanvraag.

Ingbegrepen in het aanbod:

huur box / onderhoud stal / water / elektriciteit / voer (hooi +krachtvoer) / (camera)toezicht.


In 2019 volgde ik de cursus paardenshiatsu. De opgedane kennis breng ik bij Aruna graag in de praktijk om onze dieren bijkomende  verzorging te bieden indien nodig. Behandelingen op maat zijn louter voor pensionklanten en in onderling overleg. Prijs is op aanvraag.